Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Birleşik Rusya” ikinci yaz Tüm Rusya spor maratonunu “Rusya’nın Gücü” düzenleyecek

“Birleşik Rusya” ikinci yaz Tüm Rusya spor maratonunu “Rusya’nın Gücü” düzenleyecek
REKLAM ALANI
23.04.2024
A+
A-

“Birleşik Rusya” ikinci yaz Tüm Rusya spor maratonunu “Rusya’nın Gücü” düzenleyecek
2024

1 Haziran’da başlayacak ve 10 Ağustos Sporcular Günü’ne kadar sürecek
Birleşik Rusya yaz sporları maratonu “Rusya’nın Gücü” için hazırlıkların başlangıcı VKS’de taraftar konseyleri ve partinin bölge şubeleri ile yapıldı.

“Maraton etkinliklerimiz temalı olacak. Çocuk Bayramı, Rusya Günü, Sevgi ve Sadakat Aile Günü ve tabii ki Sporcular Günü dahil olmak üzere birçok yaz tatilinde gerçekleşecekler. Geleneksel olarak ailelere yönelik spor şenlikleri, şampiyonlarla idmanlar, takım sporları turnuvaları düzenleyeceğiz. Her bölge etkinlikleri çeşitlendirebilir ve geleneksel ulusal spor oyunlarına odaklanabilir,” dedi Birleşik Rusya Merkez Konseyi destekçileri başkanı Devlet Duması milletvekili Olga Zanko . Spor etkinliklerine katılmak için proje web sitesinden kayıt olabilirsiniz .

Olga Zanko, Birleşik Rusya kış maratonunda parti destek konseylerinin 5 bine yakın eğitim düzenlediğini de söyledi. Bunlara ülke çapında 200 binden fazla kişi katıldı.

“Tüm Rusya kış spor maratonu “Rusya’nın Gücü” katılımcıları çocuklar ve ebeveynleri, öğrenciler, sporcular, seferber edilen kişilerin aile üyeleri ve Kuzey Askeri Bölge bölgesinde bulunan askeri personeldi. Maratonun düzenlenmesinde 3 binden fazla STK yer aldı” dedi. Etkinlikler birkaç aşamada gerçekleşti: kayak hafta sonu, paten haftası, kadın sağlığı haftası, Maslenitsa aile sporları. Spor etkinliklerine en fazla katılımcı Moskova bölgesi, Sverdlovsk bölgesi, Nizhny Novgorod bölgesi, Başkurdistan Cumhuriyeti ve St. Petersburg’da toplandı.

“Spor her zaman talep görmektedir ve olacaktır. Herkes için erişilebilir olmasına yardımcı oluyoruz. Böyle bir projenin devam etmesi gerektiğine inanıyorum. Sonuçta, insanları sporla tanıştırarak, gençler arasında sağlıklı bir yaşam tarzını teşvik ederek ülkemizi güçlendiriyoruz,” diye vurguladı “Rusya Kuvvetleri” organizasyon komitesi başkanı, senatör, Rusya Kahramanı Alexander Karelin .

Hoparlör
Zanko Olga Nikolaevna
Zanko Olga Nikolaevna
Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duma Komitesi’nin sivil toplumun gelişimi, kamu ve dini derneklerin sorunları konusunda Başkan Vekili, Tüm Rusya halk hareketi “ZAFER GÖNÜLLÜLERİ” Merkez Karargahı Başkanı, Rusya Federasyonu Başkanı “Birleşik Rusya” Destekçileri Merkez Konseyi
#Zanko
#Karelin
#Rusya’nın Gücü
#kışmaratonu
#maraton
#Spor Dalları
#Destekçiler KonseyiER
#bölgeler
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-provedyot-vtoroj-letnij-vserossijskij-sportivnyj-marafon-sila-rossii

 

REKLAM ALANI