Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Birleşik Rusya” Kuzbass’ta “Sıhhi savunmaya hazır” projesini başlattı

“Birleşik Rusya” Kuzbass’ta “Sıhhi savunmaya hazır” projesini başlattı
REKLAM ALANI
15.07.2024
A+
A-

“Birleşik Rusya” Kuzbass’ta “Sıhhi savunmaya hazır” projesini başlattı

2024,

Geleceğin ilk 200 eğitmeni, kardiyopulmoner resüsitasyon, kanamayı durdurma, yaralıların tahliyesi ve mağdurların hayatlarını kurtarabilecek diğer manipülasyonlar konusunda uzmanlaştı.
Sınıflar, “ Sağlıklı Gelecek ” parti projesinin federal koordinatörü , Devlet Duma milletvekili, Kuzey Askeri Bölge gazisi Dmitry Khubezov tarafından denetleniyor .

“Ülkemizin her sakini ilk yardım becerilerinde ustalaşmalıdır; bu, sevdiklerini ve etrafındakileri kurtarmak için önemlidir. Kuzbass’ın kompleksi hayata geçirmeye hazır olduğundan eminim; bölgenin tıp öğrencilerinin eğitimi konusunda zaten olumlu bir deneyimi var” dedi. Eğitime Rus Muhafız çalışanları, Kuzey Askeri Bölge gazileri, bölgedeki büyük sanayi kuruluşlarının ve kamu kuruluşlarının temsilcileri, yüksek ve orta öğretim kurumlarının öğretmenleri, okullar, gönüllüler ve öğrenciler katıldı. Kuzbass’ta 2024 yılı sonuna kadar 100 bin sakine eğitim verilmesi planlanıyor.

“Sıhhi Savunmaya Hazır” programının kalıcı alanlarından biri, “Birleşik Rusya”ya yönelik kamu desteğinin merkezi olacak. Ayrıca Kemerovo’da Birleşik Rusya bölge şubesi sekreteri Senatör Alexei Sinitsyn , Devlet Duma milletvekili Veronica Vlasova , Bölge Sağlık Bakanı Dmitry Beglov ve Bakanlık uzmanlarının katılımıyla projenin uygulanmasına ilişkin bir tartışma gerçekleştirildi. Sağlık ve bölge milletvekilleri.

“Birleşik bir eğitim sistemi oluşturmak ve insanları yardım becerileri kazanmaya motive etmek gerekiyor. İlk sorun kontrol altına alınmış olup, departmanlar arası işbirliği sayesinde yakın zamanda çözüme kavuşturulacaktır. İkincisi ise daha dikkatli bir çalışma gerektirecek” dedi Veronika Vlasova.

Birleşik Rusya’nın “Sıhhi Savunmaya Hazır” programını başlattığını hatırlatalım . Bu, ilk yardım, yaralanmalar, yaralanmalar ve kazalar için kendi kendine ve karşılıklı yardım becerileri, kimyasallardan korunma ve ardından eğitmenlerin mezuniyeti konularında genişletilmiş eğitimdir.

Parti halihazırda pilot bölgelerde ilk yardım ve taktik tıp eğitimleri yürütüyor. Bryansk, Kursk, Belgorod, Smolensk, Irkutsk bölgelerinde ve Mordovya Cumhuriyeti’nde kurslar ve ustalık sınıfları düzenlendi. Ayrıca Moskova’da Devlet Duması milletvekilleri, senatörler ve partinin Merkez Yürütme Komitesi çalışanları için taktik tıp dersleri düzenlendi.

Hoparlör
Khubezov Dmitry Anatolyevich
Khubezov Dmitry Anatolyevich
Federal parti projesi “Sağlıklı Gelecek” koordinatörü. Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Yardımcısı
#Khubezov
#Kemerovo bölgesi-Kuzbass
#sıhhisavunmayahazır
#ilk yardım
#eğitim
#bölgeler
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-zapustila-v-kuzbasse-proekt-gotov-k-sanitarnoj-oborone

 

REKLAM ALANI