Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Birleşik Rusya” nın “Parti çıkarması” bölgelerdeki anaokullarının, okulların ve kültür merkezlerinin inşaatını ve onarımını kontrol etti

“Birleşik Rusya” nın “Parti çıkarması” bölgelerdeki anaokullarının, okulların ve kültür merkezlerinin inşaatını ve onarımını kontrol etti
REKLAM ALANI
14.08.2024
A+
A-

“Birleşik Rusya” nın “Parti çıkarması” bölgelerdeki anaokullarının, okulların ve kültür merkezlerinin inşaatını ve onarımını kontrol etti

2024,

Tesisler partinin popüler programına göre modernize ediliyor
Birleşik Rusya’nın yerel şubesinin sekreteri, Irkutsk bölgesi belediye başkanı Leonid Frolov liderliğindeki “Parti Desant”, Shiryaevsky anaokulunun revizyonunun zamanlamasını ve kalitesini değerlendirdi.

“Yüklenici firmanın şantiyedeki işçi sayısını artırmasını sağladık. Onarımları en kısa sürede tamamlamaya çalışıyoruz” dedi.

Geçen yıl revizyonun ilk aşamasında yangın ve kanalizasyon tankları kuruldu. Bu yıl zaten ısıtma sistemleri, soğuk su temini, üç grup halinde ısıtmalı zeminler ve havalandırma sistemi değiştirildi.

Şu anda tesiste zeminler değiştiriliyor, pencere ve kapılar takılıyor, cephe çalışmaları bitiriliyor ve çatı restore ediliyor.

 

Yapılan incelemede, yüklenicinin sahaya ilk etapta yetersiz sayıda işçi getirmesi nedeniyle onarımların biraz gecikmeli olarak yapıldığı, ayrıca projede yer almayan ek çalışmalara ihtiyaç duyulduğu ortaya çıktı.

“Yüklenici, bina içindeki tüm çalışmaları tamamlayacak, ardından bahçe alanının çevre düzenlemesine başlayacak. Onarımları kontrol altında tutuyoruz ve sizi bilgilendireceğiz” diye özetledi Leonid Frolov.

Murmansk bölgesinde, “Parti Birlikleri” Severomorsk’taki 2 No’lu okulun üçüncü katının güncellenmiş koridorunu takdir etti. Burada Büyük Vatanseverlik Savaşı’ndan bir hatıra kaseti, “Ölümsüz Alay” kampanyası için bir stand, interaktif bir panel ve Kahramanların portrelerinin bulunduğu bir müze alanı ortaya çıktı.

Aktivistler ayrıca Morskaya Caddesi’nde bulunan, “Birinci Hareket”in yerel şubesi için bir çalışma ofisinin donatıldığı ve çevredeki alanın nüfusa yönelik sosyal hizmetler için kapsamlı bir merkez olarak düzenlendiği “SOPKI” gençlik alanını da ziyaret etti.

 

“Asfalt yüzeyinin değiştirilmesine ve yağmur drenaj sisteminin kurulmasına asıl dikkat gösterildi. Teknik değişikliklere ek olarak, bölgede dinlenmek için rahat yerler ortaya çıktı: banklar ve bir çardak, “Severomorsk Kapalı İdari Birimi Temsilciler Konseyi başkanı Evgeniy Alekseev Birleşik Rusya fraksiyonunun başkanı dedi .

Kislovodsk’ta, Duma kentindeki Birleşik Rusya milletvekili derneği başkanı Lyubov Voloshina ve partinin Kislovodsk şubesi sekreter yardımcısı Ivan Gordeev liderliğindeki “parti birlikleri”, 1 numaralı okulun yeniden inşasını denetledi. halk programı ve Kuzey Kafkasya Federal Bölgesi’nin kalkınma programı çerçevesinde yürütülmektedir.

“Okulun genel hazırlığı %80. Şebeke ağlarının kurulumu zaten yapılmış, dördüncü kat inşa edilmiş, cephe montajı yapılıyor ve iç dekorasyon çalışmaları devam ediyor. Ayrıca sınıflara, spor ve toplantı salonlarına ve okul kantinine modern okul ekipmanları sağlanıyor” dedi Lyubov Voloshina.

 

Buna ek olarak, Birleşik Rusya’nın Kirov yerel şubesinin aktivistleri – belediye bölgesi Magomed-Tagir Magomedov’un idare başkan yardımcısı ve kültür merkezi Artyom Rudenko’nun müdürü – S.M.’nin adını taşıyan Kültür Sarayı’nın yenilenmesini takdir etti. Romanko.

Bina sökülüyor ve bina yeni ağ iletişimi için hazırlanıyor: ısıtma sistemleri, sıcak ve soğuk su temini, drenaj, havalandırma, klima ve ayrıca iletişim ağları (telefon ağı, İnternet).

“Yenileme tamamlandıktan sonra, genç sanatçılar, kültürel figürler ve yaratıcı gruplar, sevdikleri şeyi yapmak için modernize edilmiş ve büyük ölçüde genişletilmiş alanlara sahip olmanın yanı sıra, çalışmalarında modern, yüksek teknolojiye sahip ekipmanları geliştirme ve kullanma fırsatına da sahip olacaklar.” Magomed-Tagir Magomedov.

Amur bölgesinde, Birleşik Rusya ve Genç Muhafızlardan aktivistler Velikoknyazevka köyündeki bir okulun yenilenmesinin ardından temizlik yaptı. Gönüllüler pencereleri, sıraları ve duvarları yıkadı, ekipmanları yerleştirdi ve okul bahçesini süpürdü.

Çalışmaların ardından 1. kat, spor salonu ve yemekhane, ısıtma sistemleri, elektrik ve su temini, kanalizasyon ve havalandırma düzenlenerek çatının onarımı yapıldı. Artık işçiler dış duvarı boyamak ve kapı eğimlerini monte etmek için hazırlamakla meşguller. Yüklenici, okulun tadilatını Ağustos ayı sonuna kadar tamamlama sözü veriyor.

 

“Okulun sadece tadilatını tamamlamamız değil, aynı zamanda binanın temizliğini de yapmamız gerekiyor. Çocukların temiz ve güzel sınıflara girebilmesi için duvarların ve pencerelerin inşaat tozundan temizlenmesi, sınıfların hazırlanması gerekiyor. Yüklenici bu görevin üstesinden uzun süre kendi başına gelebilecektir. Bu nedenle, bir grup şefkatli ve aktif idari çalışanın örgütlenmesine karar verildi. Yerel sakinler de bize katıldı,” dedi Belogorsk Bölgesi Birinci Başkan Yardımcısı Irina Fomenko .

Altay Cumhuriyeti’nde Devlet Meclisi milletvekilleri Alena Kazantseva ve Olga Volosovtseva, Mayma köyündeki Birch Grove kültür ve rekreasyon parkının iyileştirilmesinin üçüncü aşamasının ilerlemesini kontrol etti.

“İyileştirmenin ilk iki aşaması kapsamında parka amfitiyatrolu bir sahne inşa edildi, çocuk oyun kompleksi, küçük mimari formlar, ışıklandırma ve video gözetimi yerleştirildi ve ağaçlar dikildi. Bugün burada çeşitli etkinlikler düzenleniyor: konserler, sergiler, tanıtımlar, spor etkinlikleri” diye vurguladı Olga Volosovtseva.

Ona göre, geçen yıl Maiminsky bölgesi sakinleri, “Konforlu Bir Kentsel Ortamın Oluşturulması” (FCES) programı kapsamında park iyileştirmenin üçüncü aşamasına oy verdi. Yakında bisiklet yolları ve kaldırımlar yapılacak.

 

Novosibirsk bölgesindeki Verkh-Suzun’da Birleşik Rusya’nın desteğiyle bir hokey sahası inşa ediliyor. Bu amaçlar için yardımcı fondan 2,5 milyon ruble tahsis edildi.

“Artık gelecekte hokey için Mereti ve Lesnikovsky’den oyuncuları Verkh-Suzun’a taşımayı düşünmeliyiz. Sonuçta asıl amaç, maksimum sayıda çocuğu beden eğitimi ve spora çekmek,” dedi Birleşik Rusya’nın yerel şubesi sekreteri ve Suzunsky Bölgesi Temsilciler Konseyi başkanı Andrey Sevryuzhenko .

 

Hoparlör
Frolov Leonid Petroviç
Frolov Leonid Petroviç
Irkutsk Bölgesi belediye başkanı, Partinin Irkutsk bölgesel yerel şubesi Sekreteri
#Irkutsk bölgesi
#bölgeler
#Frolov
#Murmansk bölgesi
#Alekseev
#Stavropol bölgesi
#Voloshina
#Gordeev
#Magomedov
#Rudenko
#Amur bölgesi
#Fomenko
#Altay Cumhuriyeti
#Kazantseva
#Volosovtseva
#Sevryuzhenko
#Novosibirsk bölgesi
#paraşütçüler
#parti inişi
#izleme
#GençMuhafız
#bölgeyi temizlemek
#kamusal alanlar
#revizyon
#yapı
#anaokulu
#spor tesisleri
#okullar
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/partijnyj-desant-edinoj-rossii-proveril-stroitelstvo-i-remont-detsadov-shkol-i-domov-kultury-v-regionah,

, , , , , ,

REKLAM ALANI