Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Avukat Osman Eyyüpoğlu `ndan Kurban Bayramı Mesajı

Avukat Osman Eyyüpoğlu `ndan Kurban Bayramı Mesajı
REKLAM ALANI
08.07.2022
A+
A-

Avukat Osman Eyyüpoğlu `ndan Kurban Bayramı Mesajı

Şanlıurfa’nın Tanınmış Simalarından Olan Şanlıurfa Barosu `na Kayıtlı Avukat Osman Eyyüpoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Avukat Osman Eyyüpoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Asırlardır millet olarak bizleri daha güçlü kılan, milli ve dini duygularımızın, örf ve adetlerimizin kuvvetlendiği birlik ve beraberliğimizin, yardımlaşma ve dayanışmanın en güçlü şekilde yaşandığı bir Kurban Bayramını daha birlikte idrak etmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz.

Manevi duygularımızın yoğun yaşandığı bu günlerde insanlarımız aynı düşünce ve değerlerde buluşmakta, dargınlıklar, kırgınlıklar unutulmakta, dostluk ve kardeşlik duyguları daha yoğun yaşanmakta, inançlarımız, gelenek ve göreneklerimiz kuşaktan kuşağa aktarılmaktadır. Sevinçte ve üzüntüde hep birlikte olmamız bizleri farklı kılan özelliğimizdir.

Birlik beraberlik içerisinde, mutlu, güvenli, huzurlu, sağlıklı ortamların hayatımızın her gününe taşındığı sürece, millet olarak varamayacağımız hedef, aşamayacağımız hiçbir engel olmayacaktır.

Her günümüzün bayram sevinci içerisinde geçmesi, nice bayramların hep birlikte yaşanması temennisiyle, Şanlıurfalı hemşerilerimizin, Ülkemiz ve Tüm İslam Aleminin Mübarek Kurban bayramını tebrik eder, sevgi ve saygılar sunarım.

ABDULLAH YİĞİT – ANKARA

REKLAM ALANI