Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Birleşik Rusya”nın “Zafer Diktesi” Şeremetyevo Havalimanı’nda yazılacak

“Birleşik Rusya”nın “Zafer Diktesi” Şeremetyevo Havalimanı’nda yazılacak
REKLAM ALANI
24.04.2024
A+
A-

“Birleşik Rusya”nın “Zafer Diktesi” Şeremetyevo Havalimanı’nda yazılacak
2024,

Promosyon Terminal B’nin yolcu salonunda gerçekleşecektir
Teste bu gün havalimanından ayrılan tüm yolcular katılabilecek.

Moskova bölgesindeki “Tarihsel Bellek” parti projesinin koordinatörü Vladimir Vshivtsev’e göre , havaalanı ziyaretçileri birkaç yıldır eyleme katılıyor.

“Bazıları için bu iyi bir gelenek haline geldi. Bizim için önemli olan herkesin rutinini bozmadan özgürce katılabilmesidir” dedi.

Vladimir Vshivtsev, havaalanı terminalinde dikte yazmanın yolcular, uçuş ekipleri ve sevk memurları için seyahat sırasında veya işyerinde bilgilerini test etmeleri için mükemmel bir fırsat olduğunu belirtti.

Şeremetyevo’daki “Zafer Diktesi” Moskova Polis Koleji grubunun tören gösterisiyle açılacak. Resmi törene onur konukları ve tanınmış kişiler katılacak. Etkinlik günü havalimanında savaş yıllarına ait efsane besteler seslendirilecek.

Şeremetyevo’nun yanı sıra, Sovyetler Birliği Kahramanı Zoya Kosmodemyanskaya Anısına Müze Kompleksi, Devlet Askeri Teknik Müzesi, Rus İşbirliği Üniversitesi, Devlet Borodino Askeri Tarih Müzesi-Rezervi, Devlet Moskova bölgesindeki eşsiz yerler olacak. Tarih ve Sanat Müzesi “Yeni Kudüs” ve Rus Muhafızlarının bölgesel departmanı.

“Zafer Diktesi”nin altıncı kez Birleşik Rusya partisinin “ Tarihsel Hafıza ” projesi kapsamında gerçekleştirildiğini hatırlatalım . Eylemin ortakları geleneksel olarak Rus Tarih Kurumu, Rus Askeri Tarih Kurumu, “Zafer Gönüllüleri” hareketinin yanı sıra bakanlıklar, bakanlıklar, sivil toplum ve kamu kuruluşları ve devlet şirketleridir. Kolluk kuvvetleri aktif rol alıyor: Savunma Bakanlığı, Rusya Ulusal Muhafızları, İçişleri Bakanlığı, Acil Durumlar Bakanlığı.

2024 yılında 26 binden fazla sitede “Zafer Diktesi” yazılacak. Bunların neredeyse 200’ü 58 ülkede oluşturuldu. Kampanya dokuz havayolu ve 11 havalimanı tarafından destekleniyor. Beş tren istasyonunda yazılacak ve Russian Post da siteler oluşturuyor.

Bu yılki görevler Leningrad’ın tamamen kurtarılmasının 80. yıldönümüne, Sovyet birliklerinin SSCB sınırlarına girişine (Kızıl Ordu’nun kurtuluş misyonunun önemli aşamalarından biri), cephe hattının yıldönümlerine adanacak. yazarlar ve diğer unutulmaz tarihler. Rusya’nın tüm bölgelerinde mekanlar açılacak. “Zafer Diktesi” beş dile çevrilecek: İngilizce, Fransızca, Arapça, Çince, İspanyolca.

Hoparlör
Vşivtsev Vladimir Sergeyeviç
Vşivtsev Vladimir Sergeyeviç
Yedinci toplantıya katılan Moskova Bölge Duması Milletvekili, Tüm Rusya engelli kamu örgütü Başkan Yardımcısı “Tüm Rusya Körler İşçi Derneği Kızıl Bayrak Nişanı” (VOS), federal parti projesinin koordinatörü Moskova bölgesinde “Tarihsel Hafıza”
#Moskova bölgesi
#Vşivtsev
#DictationVictory
#partiprojeleri
#TarihselBellek
#mekanlar
#havalimanı
#Şeremetyevo
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/diktant-pobedy-edinoj-rossii-napishut-v-aeroportu-sheremetevo

 

REKLAM ALANI