Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

500’den fazla Birleşik Rusya ve MGER gönüllüsü Orsk’ta bir temizlik günü düzenledi

500’den fazla Birleşik Rusya ve MGER gönüllüsü Orsk’ta bir temizlik günü düzenledi
REKLAM ALANI
24.04.2024
A+
A-

500’den fazla Birleşik Rusya ve MGER gönüllüsü Orsk’ta bir temizlik günü düzenledi
2024,

Aktivistler, bölge sakinleriyle birlikte, selden sonra, bunu kendi başlarına yapamayan sakinlerin özel evleri de dahil olmak üzere, halka açık yerleri ve avluları temizliyor.
Birleşik Rusya’nın bölge şubesi sekreteri Devlet Duma milletvekili Oleg Dimov, acil durumun ilk günlerinden itibaren Birleşik Rusya’nın bir gönüllü merkezi kurduğunu hatırlattı.

“Parti aktivistlerimiz, milletvekillerimiz, yetkililer, Acil Durumlar Bakanlığı ve Orenburg sakinleri ile birlikte insanların sular altında kalan bölgelerden tahliye edilmesine yardımcı oldular, depolarda çalıştılar, hedeflenen insani yardım ve içme suyu malzemelerini gönderdiler, tasnif ettiler ve teslim ettiler. Geçici barınma merkezleri donatıldı. Orchan sakinleri evlerine dönüyor ve şimdi hepimizin şehri ve evleri selin sonuçlarından temizlemek için her türlü çabayı göstermemiz gerekiyor. Kenara çekilmeyip imdada yetişen herkese teşekkürler” dedi.

Aralarında şehrin yerel parti şubesi sekreteri Ivan Filippov’un da bulunduğu Novotroitsk sakinleri de Orsk’a geldi.

“Bu buraya ne ilk ziyaretimiz, ne de son ziyaretimiz. Kesinlikle Orchan’lara yakın olmaya devam edeceğiz. Burada çok iş var ve işçilere her zaman ihtiyaç var. Bunun genç nesiller için de iyi bir uyum ve birlik örneği olduğunu düşünüyorum” dedi Ivan Filippov.

 

Hoparlör
Dimov Oleg Dmitriyeviç
Dimov Oleg Dmitriyeviç
Birleşik Rusya Partisi Bölge Şubesi Sekreteri, Birleşik Rusya Partisi Genel Konseyi üyesi, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması milletvekili VIII.
#Orenburg bölgesi
#acil durum
#sel basmak
#Dimov
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/bolee-500-volonterov-edinoj-rossii-i-mger-provodyat-subbotnik-v-orske

 

REKLAM ALANI