Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Andrey Klimov: Birleşik Rusya dost ülkelerle işbirliğini geliştirmek için bir dizi etkinlik düzenliyor

Andrey Klimov: Birleşik Rusya dost ülkelerle işbirliğini geliştirmek için bir dizi etkinlik düzenliyor
REKLAM ALANI
20.04.2024
A+
A-

Andrey Klimov: Birleşik Rusya dost ülkelerle işbirliğini geliştirmek için bir dizi etkinlik düzenliyor
2024,

Rusya’nın BRICS başkanlığı ve “Rusya Dostları Kulübü” çerçevesinde gerçekleştirilecek
Haziran ayında, partinin tüm kıtalardaki dostlarının birleştirilmesiyle ilgili bir dizi etkinlik düzenlenecek – “Rusya Dostları Kulübü. Dünyayla yüz yüze,” dedi partinin Yüksek Konseyi Bürosu üyesi Senatör Andrei Klimov , partinin uluslararası işbirliği komisyonu toplantısı sonrasında.

“Rus dış politikasının temellerini anlatmak için yabancı kurumlarımızın, Rus medyasının ve bizimle işbirliği içinde olan tarafların medyasının imkanlarını nasıl kullanabileceğimizi konuştuk. Batı’nın yıkıcı güçleri çaresiz bir Rus karşıtı propaganda yürüttüğü için bu artık son derece önemlidir. Burada ciddi maddi kabiliyetleri var, dolayısıyla pozisyonlarımızı açıklayanların çevresi ne kadar geniş olursa dış politikamız da o kadar etkili olur” dedi.

Genişletilmiş BRICS’in parti formatında bir toplantısı yaz için Vladivostok’ta planlanıyor – holdingin başlatıcısı Birleşik Rusya idi.

Andrei, “Sovyet sonrası alandan konuyla ilgilenen ve parti komisyonumuzun çalışmalarına aktif olarak katılan bazı ortaklarımızın yanı sıra ASEAN ülkelerinden partiler arası diyalogdaki ortaklarımız da oraya davet edilecek” dedi. Klimov hatırladı.

Komisyon toplantısında ayrıca cumhurbaşkanlığı seçimlerinin sonuçları ve Şubat 2024’te Moskova’da kurulan “Ulusların Özgürlüğü İçin” hareketinin geliştirilmesine yönelik planlar da tartışıldı.

Hoparlör
Klimov Andrey Arkadeviç
Klimov Andrey Arkadeviç
Rusya Federasyonu Federal Meclisi Uluslararası İlişkiler Federasyon Konseyi Komitesi Başkan Yardımcısı
#Klimov
#Uluslararası ilişkiler
#partiler arası işbirliği
#BRICS
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/andrej-klimov-edinaya-rossiya-organizuet-seriyu-meropriyatij-dlya-razvitiya-sotrudnichestva-s-druzhestvennymi-stranami

 

REKLAM ALANI