Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

GERCÜŞ ZİRAAT ODASI BAŞKANI ŞEFİK ÖNER `DEN 23 NİSAN MESAJI

GERCÜŞ ZİRAAT ODASI BAŞKANI ŞEFİK ÖNER `DEN 23 NİSAN MESAJI
REKLAM ALANI
22.04.2024
A+
A-

GERCÜŞ ZİRAAT ODASI BAŞKANI ŞEFİK ÖNER `DEN 23 NİSAN MESAJI

Gercüş Ziraat Odası Başkanı Şefik Öner, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Gercüş Ziraat Odası Başkanı Şefik Öner, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük iradesini tüm dünyaya ilan ettiği ve İstiklal Mücadelemizin timsali olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin Kuruluşunun 104. Yıl Dönümü ile birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz.

“Hakimiyet, kayıtsız şartsız milletindir.” düsturuyla temelleri atılan milletin meclisi, o günden bugüne bu düsturdan ayrılmamış; gücünü her daim vatanın bütünlüğünü, birlik ve beraberliğini her şeyden üstün bilen milletinden almıştır.

Yüce milletimizin istikbalinin teminatı olan sevgili çocuklar; ekilen tohum misali ilimle, irfanla yetiştireceğimiz sizler, yarınlarımızı belirleyecek olan en kıymetli hazinemizsiniz. Şanlı zaferlerle dolu tarihimizin gelecek nesillere de aynı değerle taşınmasında bir köprü vazifesi gören sizlerin; bilimin ve değerlerimizin ışığında yürüyeceğinizden hiç şüphem yoktur. Sizler bizim umudumuz, inancımız ve güç kaynağımızsınız!

Millî irademizin tecelligâhı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin Kuruluşunun 104. Yıl Dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor; Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Birinci Meclis üyelerini, Kurtuluş Savaşımızın bütün kahramanlarını rahmet ve minnetle yâd ediyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI