Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

M. TÜRKİ GÜNDOĞAN `DAN BABALAR GÜNÜ MESAJI

M. TÜRKİ GÜNDOĞAN `DAN BABALAR GÜNÜ MESAJI
REKLAM ALANI
18.06.2022
A+
A-

Harran İlçesinde Kanaat önderi ve Ak Parti Harran İlçe Başkan Yardımcısı M. Türki Gündoğan, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Ak Parti Harran İlçe Başkan Yardımcısı M. Türki Gündoğan, mesajında şu ifadelere yer verdi;
Ailesinin selameti ve huzuru için gece gündüz demeden çalışarak her türlü zorluğa göğüs geren babalarımız, bin bir meşakatle dolu hayat yolunda sırtımızı yasladığımız en sarsılmaz dağ, yönümüzü belirleyen en güvenilir rehberdir.

Anne ve babaya öf bile demeyerek onlara en güzel şekilde davranmayı emreden bir medeniyetin temsilcileri olarak, anne ve babamızın hayır duasını almak en önemli görevlerimiz arasında olmalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, çalışkanlık, dürüstlük, terbiye, onur ve saygınlık gibi en kıymetli insani hasletleri bizlere öğreterek hürmetlerin en büyüğünü hak eden babalarımızın, Babalar Günü’nü kutluyor; ahirete irtihal etmiş tüm babalarımızı rahmetle ve minnetle anıyorum.

M. TÜRKİ GÜNDOĞAN -KARAKÖPRÜ

REKLAM ALANI