Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Başkan Mehmet Kuş Eyyübiye Millet Bahçesi’nde İncelemelerde Bulundu

Başkan Mehmet Kuş Eyyübiye Millet Bahçesi’nde İncelemelerde Bulundu
REKLAM ALANI
22.04.2024
A+
A-

Bülten No: 096 22 Nisan2024

Başkan Mehmet Kuş Eyyübiye Millet Bahçesi’nde İncelemelerde Bulundu

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, mevsimlik bakım-onarım çalışmalarının ardından yeniden halkın hizmetine sunulan Eyyübiye Millet Bahçesi’nde incelemelerde bulundu. Başkan Kuş, 180 dekarlık alanıyla bölgenin en büyük rekreasyon alanlarından olan Eyyübiye Millet Bahçesi’nin cazibesinin, ağaçların büyümesiyle daha çok artacağını söyledi.

 

 

 

 

Eyyübiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerinin çimlendirme, budama, bakım ve onarım çalışmalarını tamamladığı Millet Bahçesi’nin, ilçenin sosyal hayatına yeni bir hareket getirdiğini belirten Başkan Kuş, “Burası, Eyyübiye’mizin gözbebeği. Açıldığı günden bu yana büyük ilgi görüyor. Bu büyük ilginin yanında sürekli bakım ve onarım da gerektiriyor. Bir süredir ziyarete kapatarak bakıma aldığımız millet bahçemizde çalışmalar tamamlandı ve yeniden hizmete sunuldu. Yaz ayları boyunca halkımız burada vakit geçirecek, gençlerimiz spor alanlarında, çocuklar oyun alanlarında gönüllerince eğlenecekler. Alanda bulunan dört binden fazla ağacımız var. Ağaçlarımız büyüdükçe, Eyyübiye Millet Bahçesi’nin cazibesi de artmaya devam edecek” diye konuştu.

 

 

 

 

Başkan Kuş, Millet Bahçesi’ndeki incelemelerinin ardından, akşam saatlerinde de Eyyübiyeli gençlerle burada bir voleybol maçına katıldı. Oldukça keyifli geçen karşılaşmada gençlere tavsiyelerde bulunan Başkan Kuş, ilçe gençliğinin sporla iç içe bir yaşam sürmeleri için desteklerinin devam edeceğini söyledi.
İçerisinde futbol, tenis, basketbol sahaları, çocuk oyun alanları, piknik yerleri, mesire alanı, yürüyüş ve bisiklet parkurları, süs havuzları, botanik parkı gibi onlarca detayın yanında 4 bin kadar ağaç, 64 bin çalı türü bitki, mevsimlik çiçekler ve çok büyük yeşil alanlar bulunuyor. Başkan Mehmet Kuş’un ilçe gençliğine sözünü verdiği bölgenin en büyük kütüphanelerinden birinin de burada kurulması için çalışmalar devam ediyor.


YOUTUBE VİDEO LİNK: https://youtu.be/__aKNLU-Uxg
VİDEO İNDİRME LİNKİ : https://we.tl/t-66KF65U1CP

 

EYYÜBİYE BELEDİYESİ
Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
T: 0414 315 14 15

www.eyyubiye.bel.tr

REKLAM ALANI