Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Nilsu, yeni şarkısı “Günahsız Yatılmaz

Nilsu, yeni şarkısı “Günahsız Yatılmaz
REKLAM ALANI
03.12.2021
A+
A-

Sıla Gençoğlu’nun kuzeninden olay sözler
nilsu’nun müzik yolculuğunun en realist şarkısı

Açıklama yok.

Geçtiğimiz dönemlerde yayınlamış olduğu ‘İstanbul’un Havası ve Adam Olamadık’ projeleriyle sektöre iddialı bir merhaba diyen Nilsu, yeni şarkısı “Günahsız Yatılmaz”ı müzikseverlere sunmanın heyecanını yaşıyor.

Açıklama yok.

Sözü ve müziği genç sanatçının kendisine ait olan “Günahsız Yatılmaz”ın güçlü ve özgün düzenlemesinde ise Eflatun Basri Hayran’ın imzası yer alıyor.

Açıklama yok.

2012 yılında müzisyen Sıla Gençoğlu’nun yönlendirmesi ile deneyimli yorumcu Sevingül Bahadır’ın vokal koçluğunda vokal ve teknik çalışmalarına devam eden Nilsu, şan eğitimine nefes terapisi üzerinde uzmanlaşmış Hale Kazak ile devam etmektedir. Müzikal kariyerinde kuzeni Sıla Gençoğlu’nun etkisi olduğunu ama bu süreçte yeterince arkasında durmadığını dile getiren Nilsu, duygularını ise şu sözlerle dile getirdi;

Açıklama yok.

“Her şey zamanda gizli. İyileş, diren, devam döngüsünde insanlık. Çok önemsemiyor olmak lazım aslında, kiminin doğrusu kiminin yanlışı. Giden gitti, bazılarını gömdük, bol bol sövdük. Dünü gördük, yarını umduk… E zaten buydu insanlık. Gurur da duymamak lazım hatalardan, olabildiğince çeki düzen belki ama o an, o küçük günah. Herkes seyirci herkes oyuncu bugünlerde. Günler her gün, hayat bir gün, dayanılan son gün. İşte o son gün, mermere ”Günahsız Yatılmaz”.

Açıklama yok.

İnsanlığın her anından beslendiğim bu müzik yolculuğumun en realist, farkındalığımın en yüksek olduğu dönemini paylaşıyorum sizlerle. Belki bir, belki milyon kişiye ulaşır sözlerim, müziğim. Sonsuz teşekkürler sana dost, oyuna devam.”
Şarkının derin detaylarını ve hissiyatını en samimi şekilde hissettiren klip kalabalık bir ekip eşliğinde İstanbul’un işlek caddelerinde Kübra Ayaz’ın yönetmenliğinde çekilerek seyircisiyle buluştu.

MUSTAFA DENİZ -İSTANBUL

Açıklama yok.

REKLAM ALANI