Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BAŞKAN MEHMET DANAOĞLU `NDAN YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI MESAJI

BAŞKAN MEHMET DANAOĞLU `NDAN YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI MESAJI
REKLAM ALANI
05.09.2021
A+
A-

Danaoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Gelecek Partisi Nizip İlçe Başkanı Nizip İnşaat Müteahhitler Derneği Başkanı Yüksek Mimar Mehmet Danaoğlu, 2021/2022 Eğitim Öğretim Yılı için yazılı mesaj yayınladı.

Başkan Danaoğlu, mesajında şunlara yer verdi,

2021-2022 eğitim öğretim yılında 6 Eylül’de okullarımızda öğrencilerimizle buluşacağımız günlerin mutluluk ve heyecanı içerisindeyiz. Yeni eğitim öğretim yılının değerli öğretmen, öğrenci ve velilerimiz ile tüm eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Yaşanan Covid-19 salgınına rağmen büyük bir özveriyle çalışan:

Başkan Danaoğlu, “Değerli Yönetici ve Öğretmenler; Yılmadan, büyük bir tutkuyla öğrencilerimizin her gün daha da ilerlemeleri, gelişmeleri ve hedeflerine ulaşmaları için çaba sarf ederek, hep birlikte daha iyi bir eğitim sunmanın gayreti içerisinde olacağız. Sizlere yürekten inanıyor, güveniyor ve başarılar diliyorum. “dedi.

Başkan Danaoğlu, şöyle devam etti,

Sevgili Öğrencilerim; “Varlığınız bizim en büyük gücümüzdür. İnsanı sevmeyi, barışı, kardeşliği önemsemeyi, hoşgörüye dayanan bireyler olarak yetişmelisiniz. Biliyorum ki başarılarla dolu kaliteli bir hayatı fazlası ile hak ediyorsunuz. Bunu gerçekleştirecek her türlü bilgi birikimine ve yeteneğe sahipsiniz. Kendinize tüm yüreğinizle inanın ve güvenin. Bizler her zaman sizlerin yanında olacağız ve her alanda sizleri destekleyeceğiz. Pırıl pırıl bir gelecek sizleri bekliyor. Sizlere güveniyor ve sizleri sevgiyle kucaklıyorum. “dedi.

Bu vesilelerle 2021-2022 eğitim ve öğretim sezonunun öğrenciler, öğretmenler, aileler ve bütün ülkemiz için hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve bütün idarecilerimize de görevlerinde başarılar, kolaylıklar diliyorum.” cümlelerine yer verdi.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI