Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Birleşik Rusya” LPR’de Büyük Vatanseverlik Savaşı gazilerini tebrik etti

“Birleşik Rusya” LPR’de Büyük Vatanseverlik Savaşı gazilerini tebrik etti
REKLAM ALANI
10.05.2024
A+
A-

“Birleşik Rusya” LPR’de Büyük Vatanseverlik Savaşı gazilerini tebrik etti

2024,

Onlar için törenler düzenlendi ve hediyeler takdim edildi.
Senatör Daria Lantratova, Gençlik Ordusu müfrezesi ve Muzaffer Aziz George’un adını taşıyan 4. ayrı motorlu tüfek tugayının temsilcileriyle birlikte, parti Genel Konseyi Sekreter Yardımcısı Vasily Grigorievich Timchenko’yu tebrik etti .

1944’te Vasily Grigorievich, elinde silahlarla Anavatanı savunmak için ayağa kalktı. Birinci Ukrayna Cephesi onun için gerçek cesaret ve kahramanlık gösterdiği bir sınav oldu. Kendisine “Askeri Liyakat İçin”, “Almanya’ya Karşı Zafer İçin”, “Cesaret İçin” madalyaları verildi.

Savaştan sonra ordudan ayrılmadı, 1973 yılına kadar görev yaptı ve binbaşı oldu. Daha sonra yedeğe gitti ve okulda temel askeri eğitim verdi. Bugün Vasily Grigorievich şehir etkinliklerine aktif olarak katılıyor ve gençlerle çok iletişim kuruyor.

“Sevgili gazilerimiz! Sizden çok şey öğreniyoruz, her buluşmamız paha biçilemez. Hikayelerinizi ve anılarınızı dinlemek çok keyifli; her zaman içten bir saygı ve hayranlık uyandırıyor! Allah size sağlık, huzurlu gökyüzü ve uzun ömür versin!” – Daria Lantratova diledi.

Birleşik Rusya üyeleri ayrıca Stakhanov’da Emilia Petrovna Sushina’ya uğradı ve LPR’deki ilklerden biri olan ona Rus tarzı Büyük Vatanseverlik Savaşı gazisi sertifikasını takdim etti.

Genel Konsey Sekreter Yardımcısı, “Bu onursal belge, Rusya’ya ait olmanın ve gazilerimizin büyük başarılarının tanınmasının bir başka simgesidir” diye vurguladı.

Severodonetsk’te kıdemli Pyotr Sergeevich Berezhny’nin pencereleri altında bir başka ciddi Geçit Töreni düzenlendi .

18 yaşındayken Kızıl Ordu’ya katıldı. “Cesaret İçin” madalyasıyla ödüllendirildi. Bu ödül, henüz genç bir asker olan kendisine Oder Nehri’ni geçme emriyle verildi. Telsiz operatörüydü, tabur komutanı ile cephe yüksek komutanlığı arasında iletişim kurdu ve yaralandı.

“Pyotr Sergeevich’in nesli, cesaretin, cesaretin, gücün, dayanıklılığın, yenilmez kardeşliğin ve cesaretin bir örneğidir. Senin başarın sayesinde yaşıyoruz! – dedi Daria Lantratova.

Hoparlör
Lantratova Daria Sergeyevna
Lantratova Daria Sergeyevna
Parti Genel Konseyi Sekreter Yardımcısı, “Birleşik Rusya Kadın Hareketi” federal parti projesi Kamu Konseyi Eş Başkanı, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Sosyal Politika Komitesi Federasyon Konseyi Başkan Vekili
#Lantratova
#Tebrikler
#gaziler
#Zafer günü
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-pozdravila-veteranov-velikoj-otechestvennoj-vojny-v-lnr

 

REKLAM ALANI