Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Birleşik Rusya”, tüm Rusya maratonunun “Rusya’nın Gücü” yaz etabını başlattı

“Birleşik Rusya”, tüm Rusya maratonunun “Rusya’nın Gücü” yaz etabını başlattı
REKLAM ALANI
03.06.2024
A+
A-

“Birleşik Rusya”, tüm Rusya maratonunun “Rusya’nın Gücü” yaz etabını başlattı

2024,

10 Ağustos’a kadar sürecek
Birleşik Rusya, Rusya’nın Gücü spor maratonunun yaz etabını başlattı. 1 Haziran’da ülke çapında ünlü sporcular, onurlu spor ustaları, Rusya, dünya ve Avrupa Şampiyonları ile festivaller ve antrenmanlar düzenleniyor.

“Spor milleti güçlü bir millettir. Herkesi Birleşik Rusya maratonuna katılmaya, sahalara bizzat gelmeye, arkadaşlarını da getirmeye ve spor dünyasına dalmaya davet ediyorum. “Rusya’nın Gücü” maratonunun organizasyon komitesi başkanı, Rusya Kahramanı senatörü Alexander Karelin, ünlü antrenörlerimizi ve mentorlarımızı tanıyın” dedi .

Proje web sitesinde halihazırda 1.100’den fazla site çalışmalarına başladı. Etkinliklere Rusya’nın Gücü web sitesinde kayıt olabilirsiniz . 10 Ağustos’a kadar çocuk sporları, milli sporlar, satranç, beden sporları ve diğer haftalar düzenlenecek.

“Bu proje sadece bir dizi antrenman değil, aynı zamanda sağlıklı bir yaşam tarzına olan bağlılığımızın bir simgesidir. Bu yıl ilk defa Deniz Kuvvetleri Günü öncesinde bir hafta su sporları, yelken ve bir hafta da fiziksel sporlar gerçekleştireceğiz. Her gün daha fazla eğitim eklenecektir. Bize katılın! Rusya’nın gücü her birimizin gücüdür” diye vurguladı Birleşik Rusya Destekçileri Merkez Konseyi Başkanı ve Devlet Duma Sivil Toplumun Geliştirilmesi Komitesi Başkan Yardımcısı Olga Zanko.

Çocuk Bayramı’nda Moskova bölgesindeki maratonun yaz etabının açılışına katıldı. Etkinlik açık hava sporları festivali şeklinde gerçekleşti. Ayrıca Gece Kurtları motosiklet kulübünün doğum günü şerefine bir motosiklet rallisi, gösteri performansları ve uluslararası sınıf spor ustalarından, onurlu spor ustalarından, Dünya, Avrupa ve Rusya Şampiyonlarından ustalık sınıfları düzenlendi.

Moskova’da askeri ailelerin ve hava savunma güçlerinin çocukları, eski karma dövüş sanatları savaşçısı Jeff Monson ile bir araya geldi. Çocuklar için Kızıl Meydan turu düzenlendi ve ardından sporcuyla sohbet edip tüm sorularını kendisine sorma fırsatı buldular.

1 Haziran’da Tambov bölgesindeki Rasskazovskoe Otoyolu boyunca 10 km’lik atletizm kros yarışı düzenlendi. Ayrıca Amak Park Otel’de engelli çocuk yetiştiren ailelere yönelik spor şenliği-pikniği düzenlendi.

Tüm Rusya’nın III. toplu bisiklet yarışı “Dünya Bisikletçiler Günü”, Tyumen bölgesindeki Ishim şehrinde düzenlendi. Her yaştan 200’ün üzerinde sporcu start çizgisine çıktı. Bisikletçiler 200 metreden 15 kilometreye kadar mesafe kat etti.

Hoparlör
Zanko Olga Nikolaevna
Zanko Olga Nikolaevna
Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duma Komitesi’nin sivil toplumun gelişimi, kamu ve dini derneklerin sorunları konusunda Başkan Yardımcısı, Tüm Rusya halk hareketi “ZAFER GÖNÜLLÜLERİ” Merkez Karargahı Başkanı, Rusya Federasyonu Başkanı “Birleşik Rusya” Destekçileri Merkez Konseyi
#Rusya’nın Gücü
#Karelin
#Zanko
#Moskova
#Moskova bölgesi
#Tyumen bölgesi
#bölgeler
#maraton
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-dala-start-letnemu-etapu-vserossijskogo-marafona-sila-rossii

 

REKLAM ALANI