Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Birleşik Rusya’nın Genç Muhafızları” ve Rus “Bilgi” Derneği, yeni bölgelerden gelen çocuklara 30 bin okul seti dağıttı

REKLAM ALANI
04.09.2024
A+
A-

“Birleşik Rusya’nın Genç Muhafızları” ve Rus “Bilgi” Derneği, yeni bölgelerden gelen çocuklara 30 bin okul seti dağıttı
2024,

“Birinci Sınıf Bilgiyle” kampanyası kapsamında sunuldular
Donetsk’te aktivistler, Birleşik Rusya bölge şubesi sekreteri ve DPR başkanı Denis Pushilin ile birlikte çocukları yeni okul yılının başlangıcında tebrik ettiler .

“Dilerim her şey yolunda gider, iyi çalışırsınız, hayal etmekten korkmazsınız, Donetsk bölgemizi ve ülkemizi yüceltmek için yeni zirvelere ulaşırsınız. Tüm öğretmenler, öğretmenler elbette sabırlıdır ve elbette çalışmalarının sonucunu görürler. Ve eminim ki minnettar öğrenciler olacağınız garantidir” dedi Denis Pushilin.

DPR’nin birinci sınıf öğrencilerine 13 binden fazla okul seti verilecek, LPR okullarının öğrencilerine 9 binden fazla kit verilecek ve Kherson ve Zaporozhye bölgelerinde 7 binden fazla sırt çantası dağıtılacak.

“Bugün tüm öğrenciler için, özellikle de birinci sınıf öğrencileri için önemli bir gün. Çocukların moralini daha da şenlendirmek için hediyelerle geldik. Sırt çantaları ders çalışmak için faydalı olan her şeyi içerir. Bütün çocuklara başarılar ve harika bir ruh hali diliyorum!” – dedi MGER Başkanı Anton Demidov .

Hoparlör
Pushilin Denis Vladimirovich
Pushilin Denis Vladimirovich
Donetsk Halk Cumhuriyeti Başkanı, Birleşik Rusya partisinin Donetsk bölge şubesi sekreteri
#Puşilin
#Demidov
#sosyal bilim
#GençMuhafız
#MGER
#okulmalzemeleri
#kırtasiye kitleri tanıtımı
#ofis
#BilgiGünü
#Donetsk Halk Cumhuriyeti
#Lugansk Halk Cumhuriyeti
#Kherson bölgesi
#Zaporozhye bölgesi
#bölgeler
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/molodaya-gvardiya-edinoj-rossii-i-rossijskoe-obshestvo-znanie-razdali-30-tysyach-shkolnyh-naborov-detyam-iz-novyh-regionov

REKLAM ALANI