Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Eğlenerek 12 Buçuk Günde İngilizce Öğrenmek İster misiniz?”

“Eğlenerek 12 Buçuk Günde İngilizce Öğrenmek İster misiniz?”
REKLAM ALANI
01.02.2022
A+
A-

Eğlenerek İngilizce öğrenmek mümkün

Dil öğrenmek herkes için önemli. Özellikle İngilizce öğrenmek günümüzde artık her yaştan, her meslekten insan için bir zorunluluk haline geldi.

Bir global markanın yeni çıkan ürününü Türkiye’ye gelmeden online sipariş etmek için İngilizce okuyup yazmak şart. Kültür sanat olaylarını ve bilim dünyasındaki yeni buluşları hakkıyla takip edebilmek için de. Uluslararası dating sitelerinde başka ülkelerden arkadaşlarla yazışabilmeniz için dahi İngilizce bilmeniz gerekli.

İstatistiklere göre Türkiye’de bugün İngilizce öğrenmek isteyen tam 20 milyon kişi var. Bunun yollarıysa uzun, zahmetli ve çok pahalı, bu işe ciddi bir bütçe ve zaman ayırmak gerekiyor. Ama İngilizce öğrenmenin en hızlı, en pratik ve en etkili yolu da var.

“Eğlenerek 12 Buçuk Günde İngilizce Öğrenmek İster misiniz?” kitabı, İngilizceyi iki haftadan da kısa bir sürede öğretebiliyor.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında hazırlanan kitapla hedeflenen, nüfusun yüzde 84’ünün İngilizce anlayıp konuşmasını sağlamak, Türkiye’nin yabancı dil seviyesini en üst noktaya çekmek, ticaretten eğitime, kültürden bilime her platformda dünyayla tam entegre, çağdaş bir Türkiye’yi mümkün kılmak olarak açıklanıyor.

Ünlü dilbilimci Paul Nation’ın araştırmalarına göre İngilizcede en sık kullanılan bin kelimenin öğrenilmesiyle, konuşmaların yüzde 84.3’ünü, romanların yüzde 82.3’ünü, gazete haberlerinin yüzde 75.6’sını ve akademik metinlerin yüzde 73.5’ini anlamak mümkün. Hele üzerine İngilizcede en çok kullanılan 2000 kelime de eklendiğinde anlama oranı yüzde 90’lara ulaşıyor.

Kitapta İngilizcede sık kullanılan bu bin kelime, en etkili görsel hafıza teknikleriyle hazırlanmış karikatürler aracılığıyla öğretiliyor.

MUSTAFA DENİZ-İSTANBUL

Açıklama yok.

REKLAM ALANI