Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

ŞANLIURFALI BÜROKRAT ALİ YÜCEL `DEN ÖRNEK DAVRANIŞ

ŞANLIURFALI BÜROKRAT ALİ YÜCEL `DEN ÖRNEK DAVRANIŞ
REKLAM ALANI
08.02.2023
A+
A-

ŞANLIURFALI BÜROKRAT ALİ YÜCEL `DEN ÖRNEK DAVRANIŞ

 

 

 

 

Ülkemizi yasa boğan deprem nedeniyle üzüntüsünü dile getiren Mil Enerji Sen Kurucu Genel Başkanı olan Ali Yücel, deprem etkilenen 10 ilimizde vefat eden vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diledi. Şanlıurfa’lı olan ve Konya ilimizde görev yapmakta olan Ali Yücel depremde yaraların sarılmasına bir nebze de olsa katkıda bulunmak amacıyla bir aylık maaşını AFAD’a bağışlayarak her zaman ailesiyle birlikte mallarıyla ve canlarıyla milletimizin ve devletimizin yanında olacaklarını belirtti.

Açıklama yok.

GÜN 85 MİLYON BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR. BİR NEBZEDE OLSA DEPREMZEDE KARDEŞLERİMİN ACILARINI PAYLAŞABİLMEK ADINA AFAD ARACILIĞYLA BİR AYLIK MAAŞIMI BAĞIŞLIYORUM . Diyerek maaşını bağışladı.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA-Özel Haber

Açıklama yok.

 

REKLAM ALANI