Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

VİRANŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SALİH EKİNCİ’DEN YKS İÇİN KURULAN KRİZ MASASINA ZİYARET

VİRANŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SALİH EKİNCİ’DEN YKS İÇİN KURULAN KRİZ MASASINA ZİYARET
REKLAM ALANI
19.06.2022
A+
A-

VİRANŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SALİH EKİNCİ’DEN YKS İÇİN KURULAN KRİZ MASASINA ZİYARET

Şanlıurfa’nın Başarılı Belediye Başkanı Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, YKS sınavlarına girecek öğrenciler için oluşturulan ‘Kriz Masası’nı ziyaret etti.

Başkan Ekinci, sabah saatlerinde Şanlıurfa Viranşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından YKS sınavlarına girecek öğrencilerin sorun yaşamaması için öğretmen evi önünde kurulan kriz masasını ziyaret ederek, masa yönetiminden bilgi aldı.

Masa yönetimine, öğrencilerin sorun ve sıkıntı yaşamaması için talimat veren Başkan Ekinci, daha sonra Kriz masasına oturarak, öğrencilerden gelen istek ve taleplerle bizzat kendisi ilgilendi.

Tüm ekipleriyle öğrencilerin sorun yaşamaması için saha olduklarını belirten Başkan Ekinci, tüm imkânları ile öğrencilerin hizmetinde olduğunu söyledi.

Geleceğin teminatı olan gençlerin sınavda emeklerinin karşılığını almaları temennisinde bulunan Başkan Ekinci, İlçede gençlere yönelik yapılan ve yapılacak büyük yatırımlara dikkat çekerek, Viranşehir gençlerine yatırımların devam edeceğini kaydetti.

Yaklaşık bir saat masayı yöneten Başkan Ekinci, öğrencilerin sınava girecekleri saatin ardından masadan ayrıldı.

Öğrenci ve öğrenci velileri ise, desteklerinden dolayı Başarılı Belediye Başkanı Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve ekibine teşekkür etti.

 

REKLAM ALANI