Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Vladimir Yakushev: Çelyabinsk bölgesi sakinlerine gerekli yardımın sağlanması önemli

Vladimir Yakushev: Çelyabinsk bölgesi sakinlerine gerekli yardımın sağlanması önemli
REKLAM ALANI
29.07.2024
A+
A-

Vladimir Yakushev: Çelyabinsk bölgesi sakinlerine gerekli yardımın sağlanması önemli

2024,

Sel bölgesinden 163 kişi tahliye edildi
Başkanın Ural Federal Bölgesi Tam Yetkili Temsilcisi, Birleşik Rusya Genel Konseyi Sekreter Vekili, Vali, Partinin Bölge Şubesi Sekreteri Alexei Teksler ile birlikte Karabaş Bölgesi’ndeki operasyon karargahının bir toplantısını gerçekleştirdi. Şiddetli yağışlar nedeniyle barajın bir bölümü yıkıldı.

“Artık insanların gerekli yardımı alması ve ödemelerin mümkün olan en kısa sürede yapılması temel önem taşıyor. Ve elbette sular çekildiğinde konut binalarını ne yapacağımıza karar vermemiz gerekiyor. Herkesin gerekli yardımı alması için sizden çok dikkatli olmanızı rica ediyorum” dedi Vladimir Yakushev.

Tüm hizmetlerin derhal yanıt verdiğini ve bölge sakinlerinin tahliyesinin organize edildiğini kaydetti.

Alexey Teksler, Karabaş ilçesinde olağanüstü hal ilan edildiğini, 163 kişinin tahliye edildiğini, hasar tespitinin yapıldığını bildirdi.

Vladimir Yakushev ve Alexey Teksler ayrıca Acil Durumlar Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, şehir kurma girişimi “Karabashmed” ve RMK şirketi çalışanlarına, “Birleşik Rusya” gönüllülerine bölge sakinlerine yardım sağladıkları için teşekkür etti. selden etkilendi.

Özellikle tesis, dispanserinde geçici bir konaklama merkezi düzenledi. 13 aileden 42 kişi oraya götürüldü. Tahliye edilenlere sıcak yemek ve içme suyu sağlandı. Ayrıca 900’ü yedek olmak üzere 300 gıda paketi hazırladık. Pazartesi günü Kialim köyüne 10 tondan fazla giysi ulaştırılacak.

 

Hoparlör
Yakushev Vladimir Vladimiroviç
Yakushev Vladimir Vladimiroviç
Parti Genel Konseyi Sekreter Vekili, Rusya Federasyonu Başkanının Ural Federal Bölgesi Tam Yetkili Temsilcisi
#Çelyabinsk bölgesi
#Yakushev
#Texler
#acil durum
#su baskını
#bölgeler
#EPyardım eder
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/vladimir-yakushev-vazhno-okazat-zhitelyam-chelyabinskoj-oblasti-neobhodimuyu-pomosh

 

REKLAM ALANI