Vladimir Yakushev: Teknolojik egemenlik ve personel yakın geleceğin en önemli iki sorunudur

Vladimir Yakushev: Teknolojik egemenlik ve personel yakın geleceğin en önemli iki sorunudur
MOBİL REKLAM ALANI
01.09.2024
A+
A-

Vladimir Yakushev: Teknolojik egemenlik ve personel yakın geleceğin en önemli iki sorunudur

2024,

Urallar Federal Bölgesi Cumhurbaşkanlığı Tam Yetkili Temsilcisi, Birleşik Rusya Genel Konseyi Sekreter Vekili, Yamal-Nenets Özerk Okrugu’nu ziyaret etti
Vladimir Yakushev, Novy Urengoy’un 50. yıldönümünü kutlamak için düzenlenen organizasyon komitesi toplantısında, Yamal’ın gaz endüstrisinde uzun yıllardır hedeflerine ulaştığını ve ülke ekonomisine büyük katkı sağladığını belirtti. gelecek yıl yer. Toplamda doğal gazın %85’i Ural Federal Bölgesi’nde üretiliyor.

“Teknolojik egemenlik ve personel yakın geleceğin en önemli iki sorunudur. Onlara nasıl cevap verileceği konusunda bir anlayış var. Bu alanlarla ilgili görevler Devlet Başkanının Federal Meclise hitaben yaptığı konuşmada belirlendi. Rus hükümeti şu anda aktif olarak bunlar üzerinde çalışıyor. Yıl sonunda, bu sorunları çözmeye yönelik araçlarla dolu yeni ulusal projeler ortaya çıkacak,” dedi Birleşik Rusya Genel Konseyi genel sekreteri vekili.

Başbakan Yardımcısı Alexander Novak, kentin yıldönümüne hazırlık amacıyla çalışmaların sürdüğünü ve tüm faaliyetlerin zamanında gerçekleştirildiğini kaydetti.

Bir dizi tesis (örneğin yeni bir havaalanı terminali, Yamal’daki ilk tıbbi radyoterapi binası) halihazırda inşa edilmiş durumda. Diğer nesneler üzerinde çalışmalar devam ediyor: Bir çalışma gezisi sırasında bölge valisi Dmitry Artyukhov, yapım aşamasında olan kültür merkezini ve gezinti galerisini gösterdi. Bunların ve diğer tesislerin gelişiyle Novy Urengoy’daki yaşam kalitesi önemli ölçüde artacak.

Vladimir Yakushev ayrıca yaklaşan Petrol ve Gaz Endüstrisi İşçileri Günü nedeniyle şehir sakinlerini tebrik etti ve ödüller verdi.

“Yamal’da gaz üretmenin ne kadar zor olduğunu, buradaki koşulların ne kadar zor olduğunu biliyorum. Yamal yıllardır ülkemizi ısıtıyor. Ve elbette ekonomisine de büyük katkı sağlıyor. Bugün pek çok zorluk var ama Yamal halkının bu zorluklara her zaman onurla karşılık vereceğinden eminim. Size sağlık, refah, başarı ve en iyisini diliyorum” dedi Vladimir Yakushev.

Hoparlör
Yakushev Vladimir Vladimiroviç
Yakushev Vladimir Vladimiroviç
Geçici olarak Parti Genel Konseyi Sekreteri vekili, Rusya Federasyonu Başkanı’nın Ural Federal Bölgesi Tam Yetkili Temsilcisi
#Yakushev
#Novak
#Artyukhov
#Yamalo-Nenets Özerk Okrugu
#iş gezisi
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/vladimir-yakushev-tehnologicheskij-suverenitet-i-kadry-dva-samyh-vazhnyh-vyzova-na-blizhajshee-vremya

, , , ,

MOBİL REKLAM ALANI