Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Birleşik Rusya” Vladimir’de ilk yardım konulu bir seminer düzenledi

“Birleşik Rusya” Vladimir’de ilk yardım konulu bir seminer düzenledi
REKLAM ALANI
29.07.2024
A+
A-

“Birleşik Rusya” Vladimir’de ilk yardım konulu bir seminer düzenledi

2024,

Partinin halk destek merkezinde gerçekleşti
“Sıhhi Savunmaya Hazır” programındaki dersler Devlet Duma milletvekili, Kuzey Askeri Bölge gazisi ve askeri doktor Dmitry Khubezov tarafından gerçekleştirildi . Dinleyiciler arasında şehirdeki sağlık kurumlarından doktorlar, Acil Durumlar Bakanlığı temsilcileri, Rusya Ulusal Muhafızları, Bilgi Topluluğu temsilcileri, Rus Kızılhaç eğitmenleri ve bölgesel hükümet temsilcileri vardı.

“Temel versiyona ek olarak, taktik tıp çalışmasının bir parçası olarak programa savaş travmasıyla ilgili bir blok ekledik. Acil durumlarda yardım sağlamaya yönelik kurallar da ekledik. Eksik olan bazı unsurları ekledik: kimyasal ve biyolojik güvenlik. Bir sıralama unsuru çünkü günümüzde doğru sıralama son derece önemlidir. Bugün yaşadığımız zamanları anlıyoruz. Ancak SVO’yu denklemden çıkarsak bile binlerce insan trafik kazalarında ölmeye devam ediyor. Ve yolda bir kaza olması durumunda ilk yardımın kimin olacağı çok önemli. Yakınlarda eğitimli bir kişi varsa insanlar hayatta kalacaktır” dedi Dmitry Khubezov.

Seminer katılımcıları, yaralanmalara yönelik farklı acil bakım yöntemlerini öğrendi, bunların görsel gösterimiyle tanıştı ve uygulamalı eğitim üzerinde çalıştı.

Öğrenciler daha sonra edindikleri bilgi ve becerileri bölge geneline yayacaklardır. Çeşitli yerlerde sakinlere kitlesel eğitim verilecek.

“Eğitmen materyali doğru verirse eğitimin kalitesi farklı olur. Niceliğe değil kaliteye odaklanıyoruz! Bir kişi bu tür becerileri her yerde öğrenebilir, asıl önemli olan Test Merkezine gelip bu beceriyi geçmesidir” diye vurguladı Dmitry Khubezov.

Ayrıca “Sıhhi Savunmaya Hazır” programının taktik – savaş – versiyonunun yakında başlayacağını da duyurdu.

Hoparlör
Khubezov Dmitry Anatolyevich
Khubezov Dmitry Anatolyevich
Federal parti projesi “Sağlıklı Gelecek” koordinatörü. Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Yardımcısı
#Vladimir bölgesi
#kamu destek merkezi
#seminer
#sağlık hizmeti
#ilk yardım
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-organizovala-seminar-po-okazaniyu-pervoj-pomoshi-vo-vladimire

 

REKLAM ALANI